Fundacja Renesans z Zamo┼Ťcia, cz┼éonek lubelskiej sieci PPL LOS zaprasza przedstawicieli organizacji pozarz─ůdowych wspieraj─ůcych osoby niepe┼énosprawne, pracodawc├│w oraz same osoby niepe┼énosprawne do udzia┼éu w seminarium szkoleniowo-informacyjnym. Seminarium odb─Ödzie si─Ö w dniu 10.12.2014 roku w Zak┼éadzie Aktywno┼Ťci Zawodowej Stowarzyszenia Misericordia z Lublina ul. G┼éuska 145 Kawiarnia Santiago Cafe. Po seminarium organizatorzy zapraszaj─ů na pocz─Östunek wigilijny. Przedsi─Öwzi─Öcie odbywa si─Ö w ramach realizowanego przez Fundacj─Ö Renesans projektu dofinansowanego przez Fundusz Inicjatyw Obywatelskich: ÔÇ×Nasi Sprawni ÔÇ×.

Porz─ůdek godzinowy seminarium :

10.30 -11.00  recepcja uczestnik├│w
11.00-13.00   przebieg seminarium / dobre praktyki w pracy z osobami niepe┼énosprawnymi, zadania sieci PPL LOS
                    w tym zakresie

13.00-           pocz─Östunek wigilijny

Sprawy organizacyjne: Zg┼éoszenia w formie elektronicznej od organizacji oraz pojedynczych os├│b fizycznych przyjmujemy na za┼é─ůczonych drukach na poczt─Ö elektroniczn─ů fundacji :
fundacja. Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj─ůcymi. W przegl─ůdarce musi by─ç w┼é─ůczona obs┼éuga JavaScript, ┼╝eby go zobaczy─ç. oraz Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj─ůcymi. W przegl─ůdarce musi by─ç w┼é─ůczona obs┼éuga JavaScript, ┼╝eby go zobaczy─ç. do dnia 05.12.2014 rok godz.15.00.
Informacji udzielamy pod numerem telefonu koordynatora projektu : 501697603.
Osoby spoza Lublina mog─ů ubiega─ç si─Ö o zwrot koszt├│w podr├│┼╝y / p┼éatne przelewem na konto osoby lub organizacji/ zgodnie z zasadami obowi─ůzuj─ůcymi we FIO /po cenach najta┼äszego przewo┼║nika obs┼éuguj─ůcego dan─ů tras─Ö /.
Inne sprawy organizacyjne: przy Zak┼éadzie Aktywno┼Ťci Zawodowej znajduje si─Ö bezp┼éatny parking, mo┼╝liwy dojazd z centrum Lublina autobus linii nr 3 z Placu Litewskiego.

Do pobrania :
1. Zgłoszenie organizacji. instytucji lub grupy samopomocowej.
2. Zgłoszenie osoby fizycznej.
3. Wniosek o zwrot koszt├│w podr├│┼╝y.

Ilo┼Ť─ç miejsc na seminarium ograniczona.

linia